Tunti taivaassa

17.8.2012


Taivaassa on hymykin herkässä :)
Ikimuistoinen, mieleenpainuva, taivaallinen... Listaa voisi jatkaa kaikilla ihanuutta ja upeutta kuvaavilla sanoilla vaikka kuinka pitkään! Kyseiset adjektiivit siis kuvaavat keskiviikkoista Dinner in the sky-illallista 45 metrin korkeudessa.

Kokemus oli kerrassaan sanoinkuvaamattoman ylellinen. Tunnin aikana saimme nauttia taivaalla leijuen upeasta ruuasta, samppanjasta, seurasta, auringosta, lämmöstä sekä maisemista. Tämä kokemus oli niitä, joissa kaikki palaset taianomaisesti loksahtelevat paikoilleen <3


Upeaa ja aurinkoista viikonloppua :)
Johanna

Loistava kokkimme Sasu Laukkonen oli äärimmäisen mukava ja sympaattinen :)
Sommelier Antti Uusitalo tarjoili upeita G.H. MUMM -samppanjoita.
Samppanjaan ruokajuomana voisi hyvinkin tottua!


Kokkailua ilmassa.

Alkupalaksi nautimme sientä ja juurta.

Alkupalan jälkeen oli vuorossa jännittämäni kalalautanen.
Tässä kohtaa on pakko mainita että minähän en KOSKAAN syö kalaa, tämä annos tuli kuitenkin syötyä pienen pientä palasta lukuunottamatta! Esimerkki kertonee jotakin ruuan mausta.

Pääruokana oli Ahvenanmaan luomukaritsaa.

Jälkiruokana nautimme suklaata ja espressoa.

Jotakin huonoakin taivasmatkassa oli. Olin niin täpinöissäni kaikesta etten oikein
ymmärtänyt räpsiä kuvia upeista näkymistä... !
Onneksi sain lainata kuvia ystävältäni Johannalta Hellan ja viinilasin välissä-blogista, kiitos :)

45 metrin korkeudessa syöminen ei ole ollenkaan hullumpi kokemus!
Juuri ennen "taivaaseen nostoa" kyllä jännitti hetken mutta nosto tapahtui niin pehmeästi
ettei jännittämiseen enää ollutkaan mitään syytä.

Tämä rakennelma painaa n. 4500 kg.

Loistava matkaseura siivitti meidät Poriin mukavasti jopa muinaisessa taajamajunassa ;)

10 kommenttia :

  1. Vaude pääsit kokemaan tuon!! Kuljen usein tuon "ravintolan" ohi ja mieleni on monesti tehnyt mieli ylös! Liputkaan ei olleet mitenkään ökykalliit. Olipa kiva lukea tämä postaus! :) Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaude todellakin! Kerrassaan upea kokemus, suosittelen!
      Kiitos kivasta kommentistasi ja ihanaa viikonloppua sinullekin :)

      Poista
  2. Ihanaa että oot päässyt tollaiseen! Jeah! Mä taas vaan en käsitä mitä järkeä koko ideassa ylipäätään on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeah, ihanaa oli! Ei mikään rationaalisen ihmisen järkivalinta mutta huippukokemus kuitenkin :)

      Poista
  3. Ooh la laa! Ei hassumpi lounas :)
    Vähän eri luokkaa kuin mun perus-mikrossa lämmitetty-työpaikkaateriani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krista, ei ollut tosiaan ruokakaan huonoa! Ikävä kyllä jouduin tuolta taivaasta palaamaan jälleen maankamaralle ja kohtaamaan normaalin arkeni mikrosapuskoineen ja jauhelihakastikkeineen... ;)

      Poista
  4. Upea kokemus varmaan.. Itse olisin päässyt, mutten uskalla mennä tuollaisiin, olisi silloin nautinto siitä kaukana ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Domi, oli kyllä upea kokemus. Minuakin jännitti jonkunverran etukäteen, koska esimerkiksi keittiöjakkaralle nousu varsinkin ilman tukea) on minulle haasteellista ;)Onneksi on kuitenkin monia muita asioita joista voi nauttia vaikkei korkeista paikoista pidäkään :)

      Poista
  5. Näyttipä tutulta! :D Teillä näytti olleen sama apukokki kuin meilläkin tänään aamupäivällä, nimi mulla ei jäänyt valitettavasti mieleen. Meidän pääkokki oli virolainen Mihkel Heinmets. Tosi hyvää ruokaa oli, maisemista puhumattakaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva että pääsit kokemaan tuon upean elämyksen! Innolla odotan postausta blogiisi :)Minäkään en muuten muista apukokin nimeä mutta sen muistan että ruoka oli hyvää ja maisemat myös ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥